سلام علیکم ؛

با توجه به نوع آرایش تروریست ها ، مواضع در اختیارشان ، استحکامات و تجهیزاتی که تروریست ها به آن مسلح بودند همه و همه باعث می شد که حزب الله و نیروهای مقاومت برای غلبه برتروریست ها از کمترین شانسی برخوردار نباشد ، اما به یاری خداوند و مدد اهل بیت و ولایت مداری رزمندگان حزب الله در کنار رشادت های ایشان باعث برهم خوردن تمام معادلات نظامی در منطقه القلمون بشود.

رزمندگان حزب الله به نصرت الهی ایمان قلبی دارند و بارها و بارها دست خداوند  متعال را در غلبه برظالمین و ایادی استکبار دیده اند .

اگر رزمندگان حزب الله بر تروریست ها چیره شدند به سبب ضعف دشمن  نبوده چرا که دشمن تا بن دندان مسلح به سلاح و کینه و انگیزه در برابر حزب الله ایستاده بود  توفیق رزمندگان حزب الله به خاطر جانفشانی های کسانی بوده که پای در راه مستقیم گذاشته اند و در جهاد تنها به کسب رضایت خداوند و اهل بیت علیم السلام و خوشنودی  حضرت قائم علیه السلام و نایب بر حق ایشان امام خامنه ای بوده اند .

رزمندگان مقاومت به نصرت الهی یقین دارند ایمان قلبی دارند و بارها و بارها شاهد یاری خداوند در بدترین وضع ممکن بوده اند.

لبیک یا حسین ، حزب الله و حزب الهی یعنی همین ...

ذکر این مقدمه لازم بود تا خدایی ناکرده کسی موفقیت دلاور مردان حزب اللهی را در القلمون آسان ندانند و بدانند که هیچ نیرویی جز شیرمردان حیدری حزب الله نمی توانست القلمون را برای تروریست ها جهنم کند .

ادامه مطلب ؛

در بخش گذشته بیان کردیم که تروریست های النصره در مقابل حزب الله دفاع آنچنانی نکردند و خیلی زود از مواضع در اختیارشان عقب می نشستند . 

مرزهای سوریه به روی تروریست ها توسط ارتش سوریه بسته شده بود . فرماندهان النصره بعد از آنکه نتوانستند به سوریه بروند تصمیم گرفتند که نیرو های خود را در تل الموسی متمرکز کنند و برابر نیروهای حزب الله چندین دیواره دفاعی تشکیل بدهند و همه توان خود را صرف دفاع از الموسی کنند .

نیروهای النصره اگر یک بار دیگر از حزب الله شکست می خوردند و تل الموسی را هم از کف میدادند چاره ای برای آنها باقی نمی ماند مگر آنکه وارد متصرفات گروه تروریستی داعش بشوند و با توجه به اختلافاتی که بر سر بیعت کردند با البغدادی با گروه داعش داشتند جنگ بین تروریست ها دو گروه اجتناب ناپذیر بود مگر آنکه تروریست هاس النصره با البغدادی بیعت کنند که این امر محالی بود .

همانگونه که قبلا به حضور رساندیم نیروهای مقاومت در منطقه القلمون تحت فرمان فرمانده دلاور و ولایت مدار  لشکر حیدر فرمانده ابوجمیل قرار داشتند و هیچ نیرویی (حتی ارتش سوریه ) بدون فرمان ایشان حق درگیر با تروریست ها را نداشت .

طرح های بی نظیر فرمانده ابوجمیل باعث شده بود که زنرال های ارتش سوریه هم مطیع بی چون و چرای ابوجمیل باشند ولی این بدان معنی نبود که بدون مشورت با دیگر فرماندهان طرح و نقشه عملیات را تدوین کند .

چالش های پیش روی فرماندهان در اتخاذ تاکتیک مناسب بر ای غلبه بر تروریت های النصره قابل قیاس با عملیات های گذشته در القلمون نبود و این مهم به شدت بار مسئولیت فرماندهان را برای حفظ جان نیروهایشان را افزایش می داد .

تروریست ها به دلیل اهمیت فراوان تل الموسی به عنوان بلندترین منطقه  در القلمون استحکامات فراوانی را در دامنه این تپه احداث کرده بودند آنچنان که در 500 متر مربع یک سنگر ضد بمب مجهز به تیربار های سنگین ساخته بودند و هر چه که به سمت قله می رفت بر تعداد این سنگر ها افزوده می شد . علاوه بر این تروریست ها مساحت زیادی از دامنه تپه را مین گذاری کرده بودند و تله های انفجاری زیادی را در گوشه کنار تل الموسی تعبیه کرده بودند .

از سویی دیگر تعداد نفرات تروریست ها در تل الموسی به هیچ وجه قابل قیاس با رزمندگان حزب الله نبود و اکثر این نفرات به کمربند های انفجاری مجهز بودند در شعاع 20 متری از عامل انتحاری افرادی که حضور داشتند یا کشته می شدند و یا به شدت زخمی می شدند . مواد منفجره به کار رفته در این کمربند ها ساخت کارخانجات اسلحه سازی رزیم صهیونیستی بود که از قدرت فروانی برخوردار است ، بعدها کارشناسان نظامی حزب الله متوجه شدند مواد منفجره مورد استفاده در کمربند های انتحاری از مواد گران قیمتی  است گه صدها برابر c4  قدرت دارد و در کلاهک موشک کروز  agm آمریکایی به کار میرود .

بعد از گذشت چند روز دستور شروع عملیات از اتاق عملیات القلمون خارج شد .

در این طرح نیروهای مقاومت به سه گروه تقسیم شده بودند .

گروه اول ؛

واحد توپخانه ارتش سوریه و یگان موشکی حزب الله که وظیفه داشتند با تمام توان استحکامات تروریست هارا در تل الموسی زیر آتش بگیرند و راه را برای حمله نیرو های زمینی هموار کنند .

گروه دوم ؛

ارتش سوریه به همراه نیروهای مقاومت بودند . این نیرو ها باید از سمت شرق تل الموسی از بلندی های فلیطه و راس العمره به سمت تل الموسی حرکت کنند و با تروریست ها درگیر شوند .

گروه سوم ؛

رزمندگان حزب الله بودند که از سمت غرب تل الموسی از بلندی های نحله و یونین به سمت تل الموسی روانه می شدند و همزمان با گروه دوم با تروریست های النصره درگیر می شدند .

قابل ذکر است که گروه اول تا پایان عملیات و فتح تل الموسی باید مواضع و تروریست هارا در تل الموسی زیر آتش دقیق توپ خانه بگیرند .

 توپخانه ارتش سوریه و یگان موشکی حزب الله در ساعت 3 نیمه شب مواضع تروریست ها و استحکامات آنان را در تل الموسی با مختصات دقیقی که نیروهای شناسایی حزب الله در اختیار آنان قرار داده بود آغاز شد .

آتش دقیق و سنگینی که بر مواضع تروریست ها باریدن گرفت خسارات و تلفات زیادی به تروریست ها النصره وارد کرد . تروریست ها تا به حال چندین بار با چنین آتش سنگینی روبرو شده بودند اما این بار با دفعات قبل توفیر داشت چراکه آتش توپخانه ارتش سوریه لحضه ای آرام نمی گرفت .

نیروهای مقاومت و حزب الله در ساعت 5 صبح به سوی تل الموسی سرازیر شدند . از شدت آتش پوپخانه ارتش سوریه به سبب نزدیکی نیروهای خودی و تروریست ها کاسته شد و تروریست ها فرصتی بهخ دست آوردند تا از سنگر های خود خارج شده و در برابر نیروهای مقاومت قرار بگیرند و از تل الموسی دفاع کنند .

اینبار نیز پیش بینی های فرماندهان مقاومت برای یک نبرذ سنگین غلط از آب درآمد . روز به نیمه نرسید بود که دستور عقب نشینی از سوی فرماندهان النصره از بی سیم تروریست ها به گوش رسید .

فرماندهان النصره برای نیروهای خود دستور عقب نشینی مخابره کردند و تروریست ها با عجله اقدام به عقب نشینی کردند .

انشاالله به شرط حیات در بخش نهم به برسی دلایل عقب نشینی النصره از تل الموسی خواهیم پرداخت و تبعات این عقب نشینی ناگهانی را برای مقاومت و تروریست ها بیان می کنیم .

ارادتمند 

کروه علمدار