گروه ما به تازگی بهترین عضو خود را از دست داد ، از طرفی هم متاسفانه به خاطر بی مهری هایی که به اعضای گروه شده بود  بچه ها حاضر به ادامه فعالیت نیستند ، خستگی و ناراحتی را دست مایه ترک گروه کردند و حقیر هم به عنوان مسئول گروه به ایشان حق میدهم و سد راهشان نشدم  و از تلاش مجدانه این عزیزان تشکر میکنم .

بنده کمترین بنا بر سفارش سید علی یار و همراه و سنگ صبورم که بال گشود آسمانی شد و ارادتی که به همراهانم در افسران دارم بنا دارم با یاری خداوند و مدد اهل بیت سلام الله علیهم و کمک شما خواهران و برادران بزرگوارم که حقیر را هیچ تنها نگذاشتید به تنهایی بار انتشار مقاله تجزیه خاورمیانه را به دوش بگیرم و حتم دارم با توکل به خدا از پس این مهم برخواهم آمد .

به خاطر عدم همکاری دوستان عزیزم در گروه به حتم از کیفیت مطالبی که منتشر خواهم کرد کم خواهد شد لذا خواهشمندم  اگر نقصی ، عیبی و یا مطلب کذبی از سوی حقیر منتشر شد به بنده کمترین تذکر بدهید و شک نکنید با کمال میل انتقادات و راهنمایی شمارا به جان می خرم و برای بالا بردن بار ارزشی مطالبم به کار خواهم گرفت .

برادران عزیزم و خواهران بزرگوارم بعد از خدا و اهل بیت سلام الله علیهم چشم به یاری شما دارم ، لطفا چون گذشته از من کمترین و مخلص خود حمایت بفرمایید .

خاک پاک پایتان توتیا چشمانم 

سید مهدی  

بسم الله الرحمن الرحیم 

بخش چهاردهم . تجزیه خاور میانه . حماقت های بی پایان العبادی .

سلام علیکم ؛

دربخش گذشته همکاری بین داعش و ترکیه را بیان کردیم ، همکاری که دودش مستقیم به چشم آمریکا و کشورهای حاشیه  خلیج فارس می رفت.

تلاش عربستانی ها برای بازگشت داعش به خط ترسیم شده در نقشه راه ره به جایی نبرد و لاجرم مقامات آمریکایی خود وارد عمل شدند و برای اولین بار فرماندهان داعش مذاکره کردند که این مذاکره از طریق ویدئو کنفرانس برگذار شد .

داعش برای بازگشت به جبهه عراق از یانکی ها چند خواسته داشتند.

اول خروج نیروهای مردمی از مناطق درگیری 

دوم اخراج مستشاران نظامی ایرانی که در ارتش عراق مشغول به کار هستند 

سوم  پشتیبانی هوایی از داعش 

یانکی ها شروط اول و دم را پذیرفتند و برای سومین شرط تبصره گذاشتند که از داعش تنها حمایت تسلیحاتی کنند و به نیروهای مخالف داعش حمله نمی کنند .

یانکی ها با یک برنامه ریزی خیلی دقیق در کمتر از یک ماه به تمام خواسته های داعش که با منافع غرب در عراق گره خورده بود را مهیا کرد .

لازم به گفتن مجدد نیست که یونسی چگونه به ایران و عراق و حرم اهل بیت سلام الله علیهم و شیعیان جهان خیانت کرد و لازم به ذکر نیست که روحانی تمام قد به حمایت از او برخواست و لازم به ذکر نیست که دستگاه قضایی کشور چگونه با بی تفاوتی محض و در نهایت وقاحت از کنار یکی از بزرگترین خیانت ها تاریخ معاصر کشورمان گذشت و به ریش شیعیان و دلسوزان و محبین اهل بیت خندید .

خیانت یونسی در بوق کرنا شد و نمایندگان اهل سنت در پارلمان عراق یک باره به جوش خروش درآمدند و هرچه در چنته داشتند رو کردند تا العبادی مستشاران ایرانی و فرماندهان میدانی ایرانی را از عراق اخراج کند .

البته فشار نمایندگان پارلمان به تنهایی باعث اتخاذ این تصمیم توسط العبادی نشد ، متاسفانه العبادی آلوده به تفکرات متحجرانه عرب و عجم است و این افکار منسوخ در بعضی از تصمیم گیری های العبادی به وضوح قابل رویت است و محلی برای سوء استفاده نمایندگان سنی و حتی شیعه پارلمان شده است .

در مورد به حاشیه بردن نیروهای مردمی یانکی ها دست به کار شدند و از عراقی خواستند به خاطر جلو گیری از جنگ های مذهبی در عراق اجازه ورود نیرو های شیعه را به استان ها ی سنی نشین ندهند و العبادی ضعف ارتش را دلیل استفاده نیرو های مردمی یا بسیج شیعیان کرد ، یانکی به العبادی اطمینان خاطر دادند که نیاز های ارتش عراق را بر طرف کند و آموزش سربازان جدید ارتش را بر عهده بگیرند سلاح از پیش خریداری شده را به عراق تحویل دهند و قراردادی 3 میلیارد دلاری برای فروش جنگنده های مدرن آمریکایی .

همان گونه که عرض شد العبادی اعتقادات متحجرانه دارد و به خیال خامش با این قرارداد حمایت آمریکایی هارا به دست خواهد آورد و بی نیاز از ایران به مقابله با داعش می پردازد .

نماینده آیت الله سیستانی به شدت به العبادی اعتراض کرد و از او خواستند به یانکی ها اعتماد نکند اما العبادی توجهی به اعتراضات نداشت و بعد از فتح کامل تکریت به واشنگتن رفت و در اقامت سه روزه العبادی اوباما به العبادی وقت ملاقات نداد و وزیر دفاع آمریکا هم معاون اول خود را برا مذاکره با العبادی فرستاد .

العبادی بعد از تحمل توهین های و تحقیر های فراوان به بغداد بازگشت و چند روز بعد برای مذاکره با روسیه و قرارداد خرید سلاح و هواپیمای جنگنده به مسکو رفت و روسیه اعلام کرد که مسیر تحویل سلاح ها از خاک ایران است و ایران در حال حاضر اجازه ترانزیت سلاح رابه عراق را صادر نمی کند و پوتین به العبادی کمک های ایرانیان گوش زد کرد و از خواست از ایران درخواست کمک کند .

البته لازم به ذکر است تصمیم پوتین در دفاع از ایران ربطی به دولت روحانی ندارد و به خاطر حمایت های مقام معظم رهبری از روسیه در شروع تحریم ها بازمی گردد وگرنه وزارت خارجه کاری به غیر از خیانت به کشور در مذاکرات و نیز پیام تبریک و تسلیت ندارد البته گاهی هم حرکاتی را محکوم میکنند .

پس از حماقت جناب العبادی داعش در عراق جان تازه ای گرفتند و عملیات تصرف مجدد مناطق از دست داده شده را آغاز کرد .

اولین هدف داعش باز پس گیری استان صلاح الدین است که از اهمیت فراوانی برای تروریست ها برخوردار است ، تروریست ها در اولین حرکت خود به سمت شهر بیجی رفتند و بدون کوچکترین درگیری این شهر را تصرف کردند .

بیجی سومین شهر بزرگ صلاح الدین است که جمعیت 200 هزار نفره آن از اعراب سنی و کردها تشکیل شده است و اگر می خواستند در برابر داعش مقاومت کنند داعش در حاشیه شهرشان زمین گیر میکردند اما خیانت به آب و خاک اجدادی عرب های سنی  و کردهای عراق تبدیل به یک عادت کثیف شده است .

بعد از تصرف بیجی تروریست ها به سمت پالایشگاه بیجی رفتند .

نیروهای امنیتی و عشایر در اطراف پالایشگاه بیجی آرایش حلقه ای به خود گرفته بودند و اولین حمله داعش را در 24 فرودین ناکام گذاشتند و تلفات فراوانی به تروریست ها وارد کردند . با گذشت ده روز جنگ با داعش مهمات و تجهیزات و نفرات فروانی را ارتش عراق از دست داده بود و به دولت مرکزی بارها و بارها اعلام کرده بود که نیاز به تجهیزات و نیرو های تازه نفس داریم اما دولت مرکزی دستش خالی بود و اینگونه ارتش و نیرو های امنیتی مدافع پالایشگاه عقب نشینی کردند و پلایشگاه توسط تروریست ها اشغال شد .

 پالایشگاه بیجی اشغال شد و این اولین ضربه مهلکی بود که حماقت العبادی و عقاید متحجرانه اش بر او وارد کرد ، شدت ضربه چنان بود که فهم و درک سیاسی العبادی را زیر سوال برد .

العبادی معتقد بود که بعد از بیجی نوبت به  تکریت مرکز استان است و چند تیپ از ارتش عراق را روانه تکریت کرد  اما تکریت اهمیت خاصی برای تروریست ها نداشت  داعش بر خلاف انتظار العبادی به سمت الانبار لشگر کشی کردند ، الانبار بزرگترین استان عراق است و بیشتر وسعت بیابان های لم یزرع تشکیل میدهد که غیر قابل سکونت است پس تصرف بیابان های بی آب و علف چه نفعی در پی خواهد داشت .

داعش به الالنبار حمله کرد تا سه شهر استراتژیک الرمادی ، فلوجه و الحدیثه را تصرف کنند .

اما اهمیت الانبار و شهرهایش به چه دلیل است .

اول 

در استان الانبار یک اتوبان وجود دارد به نام اتوبان الرمادی و شهر الرمادی را متصل میکند به کشور اردن و کشور سوریه .

دوم 

وجود قبایل بادیه نشین در الانبار که اکثرا از طرفداران و دوستداران صدام و حزب بعث هستند و آنها به راحتی میتوانند امنیت این اتوبان راهبردی را تامین کنند .

سوم 

تسلط بر منطقه حدیثه و سد بزرگ الحدیثه که تروریست ها با بستن این سد مشکلات فراوانی را برای مردم و دولت مرکزی ایجاد خواهد کرد 

چهارم 

شهر فلوجه یا شهر هزار مسجد که به خاطر وجود مساجد فراوان در فلوجه و حاشیه فلوجه لقب هزار مسجد به خود گرفته است . فلوجه از دیرباز محلی برای فتنه گری های اهل سنت بر علیه شیعیان بوده و تندروترین روحانیون سنی در این شهر زندگی میکنند و تروریست ها می توانند استفاده فراوانی از مفتی های وهابی این شهر می بردند .

پنجم

تروریست ها در بیابان های لم یزرع این استان اقدام به ساخت مراکز نظامی  کوچک و بزرگی در عمق زمین کرده اند که شناسایی آن از سوی دشمن بسیار مشکل است و اکثر این مراکز مجهز را نیروهای مسلح عراق قادر به کشف این مراکزنشده اند و تروریست ها با دست رسی به مراکز مجهز زیر زمینی از قدرت بلقوه ای برخوردار خواهند شد .

زمانی که  رئیس جمهور عراق دستور داد تا دولت جدیدی تشکیل بشود و نوری مالکی به شدت مقابله کرد و این تصمیم را بر خلاف قانون اساسی میدانست به خاطر این نبود که دلبستگی فراوانی به قدرت داشته باشد چراکه نوری مالکی نشان داده بود که یک میهن پرست واقعی است .

(  مخالفت نوری مالکی به خاطر انتخاب حبدر العبادی بود ، مالکی او را به خوبی می شناخت سالهای فراوانی معاون مالکی بود و مالکی به خوبی میدانست که العبادی با عقاید متحجرانه خود و بی نسیب بودن از ذکاوت و بصیرت برای نخست وزیری مناسب نیست اما پارمان عراق مخالف نظر مالکی بودن .خالی از لطف نیست اگر بدانید سیاست مدارهای با سابقه کشور عراق  العبادی را حمار می نامند )

این بخش بسیار طولانی بود به همین علت  دو قسمتی شد .

سعی میکنم که هرچه زودتر قسمت دوم آنرا منتشر کنم .

مخلص همه بچه های وبایت مدار افسران 

سید مهدی