بسم الله الرحمن الرحیم

مردم ایران توانستند با کمک خداوند و رهبری حضرت امام خمینی ( ره ) نظام ستم شاهی را ساقط کنند و بعد در تاریخ 12 فروردین سال 58 با رای خود به جمهوری اسلامی نوع حکومت بر کشور را انتخاب کردند .

بعد از آری مردم به نظام جمهوری اسلامی آن هم با رای خیره کننده و بی نظر 98 % درصدی به دستور حضرت امام آیت الله بهشتی و همکاران ایشان مشغول تدوین جدید قانون اساسی جمهوری اسلامی شدند وپس از اتمام نگارش و تدوین قانون اساسی آن را به رای ملت گذاشتند که با درصد بالایی این قانون توسط ملت ایران به رسمیت شناخته شد .

دو اصل مهم در قانون اساسی جدید وجود داشت که در ابتدای انقلاب باعث تنشهای فراوانی شد که از سوی جریانات خاص به تنش های دامن می زدند .

اول اصل ولایت مطلقه فقیه بود که حتی در بین عده ای از علما این قانون خلاف احکام اسلام می دانستند و عده از مردم هم تحت تاثیر جریان های مخرب آن دوران بیم آن را داشتند که حکومت ولایت مطلقه فقیه تبدیل به دیکتاتوری شود .

این دسته از متعارضین را امام باسخنان گهر بار خود تا اندازه ای آرام کرد و با نگارش کتاب ولایت فقیه به تمامی شبهاتی که در این مورد مطرح شده بود با صورت کامل و مستند پاسخ گفته بود و اکثر علما این اصل قانونی را به رسمیت شناختند .

اصل دوم 

اصل دوم حجاب اجباری برای خانم های بود ، از آنجایی که در شهر های بزرگ مثل تهران و اصفهان و تبریز و مشهد و اهواز و .... تعداد خانم های محجبه به مراتب کمتر از خانم هایی بود که حجاب نداشتند اعتراضات به قانون حجاب قابل پیشبینی بود و این چنین نیز شد.

اجنماع عظیم مخالفین حجاب اجباری در خیابان های تهران که تا به حال به آن پرداخته نشده و یا بسیار کم نامی از آن برده شده ، باعث دستپاچگی خیلی از مقامات انقلاب شده بود که بیم آن را داشتند مقام و منصبی که تازه به دست آورده بودند از دست برود .

هاشمی رفسنجانی به همراه چند تن از مقامات آن دوره به خدمت امام رسیدند و از ایشان درخواست کردند که  قانون حجاب اسلامی را لغو کنند و یا برای مدتی آنرا تعلیق کنند تا آب از آسیاب بیوفتد .

جواب حضرت امام به ایشان این بود ، بفرمایید بروید به کارهایتان رسیدگی کنید ، امام در همان ابتدای انقلاب هیچ گاه از اصول اسلامی پای عقب نگذاشتند و به مدد امام زمان (عج ) در اداره کشور بی نقص بودند .

با اینکه بیشاز نیمی از خانم ها از حجاب استفاده نمی کردند و با موهای باز دامن های کوتاه در شهر تردد می کردند ، اما درکمتر یک سال از تصویب قانون حجاب کمتر کسی را می دیدی که بدون حجاب در جامعه دیده بشود .

بارها بارها اشاره شده است که عفت و نجابت در وجود تک تک خانم های ایرانی وجود دارد اما یکی آنرا بال و پر داده و یکی آنرا پرو بال بسته است .

مقدمه ای که ذکرشد برای تفهیم عرض بنده لازم ضروری بود و اگر مطلب به درازا کشید بر بنده ببخشید که چشمان شما هم سمگران عزیز را خسته کردم .

در حال حاظر بی حجابی در سطح جامعه به نحوی است که هیچ کسی نمی تواند منکر این حقیقت آشکارا شود ، هر ساله جمعی از نمایندگان مجلس و علما و امام خامنه ای به وضع حجاب موجود اعتراض می کنند و حتی راهکار های کارشناسانه ارا می کنند ولی عزمی برای برخورد با این ناهنجاری از سوی هیچ کدام از نهادهای انقلابی و دولتی دیده نمی شود و اراده ای برای برخورد با این نا فرهنگ وارد شده وجود ندارد .

آیا کسی هست که بتواند بگوید بی حجاب های در جامعه زنان بیش از خانم های محجبه و خانواده دار هستند ؟

در بدبینانه ترین حالت از هر ده زن ایرانی 2 نفر حجاب درستی را رعایت نمی کنند ، آیا نمیتوان هم چون اوایل انقلاب یک برنامه مدون و کوتاه مدت از سوی مجلس به نهاد های انقلابی ابلاغ شود و از این نهاد گذارش عملکرد بخواهد .

آیا امکانات کنونی کشور برای مقابله با بد حجابی به مراتب بیشتر از اوایل انقلاب نیست ، آیا امکانات رسانه ای که در دست داریم قابل مقایسه با آن دوران است ؟

اگر در اوایل انقلاب توانستیم و حالا نمی توانیم به خاطر این است که یک نهاد مستقل از سه قوه  باید تشکیل شود نهادی که به جز رهبری کسی قدرت اعمال نفوذ در آن را نداشته باشد .متاسفانه در حال حاظر این وظیفه بر عهده دولت قرار دارد و دولت ها هم هیچ رغبتی به این وظیف ندارند .

دولت ها به دو دلیل از زیر این بار شانه خالی می کنند اول آنکه نمی خواهند در دور بعدی انتخابات مورد غضب بدحجابان قرار بگیرند و رای این جماعت را از بین ببرند .

دلیل دوم این است که دولت اهدافش به گونه ای است که از رواج بد حجابی حمایت هم میکند مثل هیمین دولت ریا تزویر  که مقاماتش سکولار هستند و به تروج سکولاریسم افتخار می کنند و اینگونه می شود که یکی از شعار های اصلی سکولارها از زبان رئیس جمهور خارج می شود که ما نمی خواهیم به زور کسی را به بهشت بفرسیتم .

سکولاریسم یعنی برداشتند حریم و حدود در بین اعضای یک جامعه همان چیزی که روحانی برای اجرای آن دست به هر عمل ننگین و خیانتی می زند .

چند باری قرار شد که بسج را مامور رسیدگی بی حجابی و بد حجابی ها در سطح جامعه کنند که هر بار با کارشکنی ها عده ای از نمایندگان و نفوذ دولتی مانع شدند که بسیج مسئولیت برخورد با این معضل بزرگ را به دست بگیرد .

در پایان تصاویری از اجتماع بزرگ خانم ها که به اجباری شدن حجاب معترض بودند را خواهید هدف از نمایش این تصاویر  مقایسه و قضاوت در مورد مشقات مبارزه با بی حجابی در اوایل انقلاب .