در این که روحانی و کابینه اش نتوانستند برای کشور و مردم قدمی بردارند یا خدمتی کنند هیچ شکی وجود ندارد ، وارد این مسئله هم نمی شویم که این رخوت در دولت روحانی به عمد به وجود آمده یا بر اساس گزینش غلط کابینه و مدیریت ضعیف روحانی حاصل شده است .

البته لازم به ذکر است که هیچ رئیس جمهوری و هیچ وزیری نمی خواهد دستش در برابر مردم خالی از خدمت باشد مگر آنکه قصد خیانت به کشورش را داشته باشد .

روحانی در زمان تبلیغات انتخاباتی به مردم وعده های بزرگی را داد که هیچ کدام از آنها عملی نشد و حتی دولت از فراهم کردن زیر ساخت آنها عاجز است و نتوانسته در این احقاق حقوق حقه مردم گامی بردارد .

زمانی که روحانی نتوانست به هیچ کدام از وعده های انتخاباتی خود عمل کند ، صدای اعتراض منتقدین و نمایندگان مردم بلند شد ، روحانی در قبال این اعتراضات دو رویکرد متفاوت را به کار بست .

روحانی جواب منتقدین مذهبی و ولایت مدار خود را که درصد زیادی از منتقدین دولت او محسوب می شوند را با حتاکی و تحقیر و تهمت های مختلف داد و آنان را مشتی بیکار بی سواد جنگ طلب خواند که چشم خود را بر موفقیت های دولت بسته اند و می خواهند دولت روحانی و کابینه به حاشیه ببرند و تضعیف کنند و ...

اما گروه دیگری از منتقدین او از جنس خود روحانی بودند و به عبارت ساده تر  آنها هم عقیده و هم سو با عقاید روحانی بودند و انتقاد آنها از روحانی معطوف به شیوه عمل روحانی در امور کشور بود .

آنها دیگر اعمال دولت روحانی را در ترویج فرهنگ غرب و مقابله با رهبری و ولایت مداران و تمایلات آشکار روحانی به آمریکا تایید می کردند و مشکل آنها با روحانی مربوط به انفعال و رخوت کابینه او بوده و هست .

روحانی در مقابل منتقدین هم جنس به روشی دیگر عمل می کرد ، روحانی با دادن اطلاعات دروغین به این منتقدین قصد دارد که حمایت آنها را مثل سابق در اختیار داشته باشد .

اکثر گزارشات دروغین روحانی حول محور فعالیت های اقتصادی می چرخد .

خارج کردن اقتصاد از رکود .

رشد اقتصادی 3/2 در مدت یک سال از تشکیل دولت .

کاهش نرخ بی کاری به زیر 10 % با به وجد آوردن فرصت های جدید .

کاهش نرخ تورم به زیر 20 درصد .

و...

نکته قابل توجه این است که روحانی خود میداند که احدی سخنان اورا باور نمی کند چراکه رفع معضلات اقتصادی به سرعت در سطح جامعه قابل لمس خواهد بود و به همین دلیل روحانی به مردم می گوید : خدمات اقتصادی دولت زمان می خواهد تا در جامعه ملموس باشد .

اما حتاکی و تحقیر نتوانست کاری کند که مذهبیون و خواص ولایی دست از انتقاد بردارند و نیز آمار غلط و دروغین روحانی باعث سکوت هم کیشان منتقد او نشد .

همان گونه که عرض کردم اعتراض و انتقاد مذهبیون و ولایت مداران برای روحانی اهمیتی ندارد و روحانی این دسته از مردم که الحمدالله درصد بالای از جمعیت کشور را تشکیل داده اند را به حساب نمی آورد و برای انتظارات حقه آنها از دولت کاری نکرد و نخواهد کرد .

اما هم کیشان روحانی حسابشان از مردم جداست و روحانی بدون حمایت آنها خود را بی چیز و ندار می داند و برای جلب مجدد حمایتشان دست به هر کاری می زند .

هم کیشان روحانی معتقد هستند که بیکارگی و رخوت دولت روحانی به آنها زیان وارد می کند چرا که روحانی در حال حاضر نماینده آنهاست و ریزش هوداران روحانی یعنی شکست در دور بعد انتخابات ریاست جمهوری و آنها این شکست را بر نمی تابند و به همین خاطر است که کم کم از اطراف روحانی متفرق می شوند تا تنفر مردم از روحانی دامن گیرآنها نشود .

مشاوران روحانی برای خروج روحانی از این وضعیت خفتبار یک راه بیشتر به ذهنشان خطور نکرد .

آنها برای روحانی باید دشمنی می تراشیدن تا بیکارگی و انفعال دولت را به گردن دشمنی آنان با دولت بندازند.

اما چه نهادی را دشمن می کردند ، رهبری و مجلس شورای اسلامی که تا توانستند از روحانی و دولت او حمایت کردند و قوه قضایه هم حوزه فعالیتش از دولت متفاوت است ولی با این حال همواره از روحانی و دولت او حمایت کردند .

باند سرمایه داران به رهبری رفسنجانی هم از روحانی حمایت کردند و تا توانستند به او کمک کردند .

اگر این کمکاری هارا مربوط به دشمنان خارجی بدانند دلیل موجهی نیست چراکه دول پیش از او هم با این دشمنی ها روبرو بودند اما دولتشان دولتی بیکاره نبود ، پس این دشمن هم دوای درد روحانی نبود .

مشاوران روحانی به او پیشنهاد دادند که سپاه پاسداران را به عنوان دشمن خود علم کند ، سپاه هم قدرتمند است ، سرمایه کلانی در دست دارد ، پشتیبان رهبری و محافظ آرمان های انقلاب است . نیروهای سپاهی اقبالی به روحانی و دولتش ندارند پس سپاه می تواند همان دشمنی باشد که روحانی به دشمنی خیالی آن نیاز مبرمی داشت .

دشمنی با سپاه با اظهار نظر عجیب محمدجواد ظریف کلید خورد آنجایی که ظریف گفت آمریکا می تواند با یک موشک تمام سیستم دفاعی ایران را در کمتر از ده دقیقه نابود کند .

سخنان ظریف یعنی نفی قدرت نیرو های مسلح کشور الخصوص سپاه پاسداران که با فن آوری موشکی خود اجازه تصور حمله به ایران را هم به دشمنان نمی دهد چه برسد به جنگ بر علیه ایران .

سخنان ظریف نتوانست سران سپاه را عصبی کند و سپاهیان در کمال آرامش و به دور از ایجاد کوچکترین تنشی چند روز بعد از اظهار نظر ظریف پاسخ اورا دادند و به روحانی اعتراض نکردند که چرا وزیر خود را برای گفتن چنین حرفی توبیخ نکرده .

سپاه داران با پیشنهاد امام خامنه ای یک تور نظامی به راه اندازی کرد و مسئولین رده بالای دولت برای بازدید از قدرت نظامی و بازدارندگی تجهیزات نیرو های مسلح به این تور دعوت کردند .

اقدامات سپاه پس از توهین ظریف به نیرو های مسلح به نوعی بود که روحانی را به مقصود خود نرساند اما روحانی چاره ای به جزاین دشمن تراشی نداشت و باید به تحریک مقامات سپاه پاسداران ادامه می داد .


ظریف نوتانست روحانی را به هدفش برساند و نوع برخورد سپاه با ظریف به گونه ای بود که او را از دور خارج کردند و به قول معروف مهره روحانی سوخت.

برای تحریک سران سپاه روحانی خود وارد عرصه دشمن تراشی و تحریک مقامات بلند پایه سپاه شد . روحانی در اولین گامش بودجه سپاه پاسداران را در لایحه بودجه سال 94 به شدت کاهش داد .

اما مقامات سپاه در مورد این کاهش بودجه به روحانی هیچ موضعی اتخاذ نکردند و نسبت به این کاهش سکوت کردند و این سکوت سران سپاه باعث شد روحانی به مقصود خود نرسد .

روحانی تصمیم گرفت که در فرصت بعدی به سپاه اتهاماتی را وارد کند که سران سپاه گریزی از پاسخ دادن نداشته باشند ، او گفت : والا اگر تفنگ ، روزنامه ، قدرت و خبر گذاری را در یک نهاد جمع میکردیم ابوذر و سلمان هم بودند فاسد می شدند .

این اظهارات مقرضانه جناب روحانی را فقط بعد از گذشت چند دقیقه در خبرگذاری های بزرگ دنیا روی آنتن رفت و مشخص بود که خبرگذاری ها از قبل در جریان چنین موضع گیری از سوی روحانی بودند .
اظهارات مبهم و سؤال‌برانگیز رئیس‌جمهور با استقبال رسانه‌های بیمار بیگانه‌‌ای مواجه شد که دولت‌های متبوع آنان و عمله‌های گروهکی‌شان مکرراً از اقتدار و بصیرت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضربات استراتژیک دریافت کرده‌اند.
صدای آمریکا، بی‌بی‌سی، دویچه‌وله، شبکه صهیونیستی بالاترین و... از جمله رسانه‌هایی بودند که با استقبال از بخشی از سخنان روحانی در همایش مبارزه با فساد، این اظهارات را به سپاه نسبت دادند. دویچه‌وله آلمان با بیان اینکه روحانی تلویحاً سپاه را به فساد متهم کرد، نوشت: روحانی در سخنان خود، بدون نام بردن از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تمرکز قدرت در یک نهاد را عاملی برای ایجاد فساد دانست.

اما واکنش فرمانده سپاه پاسداران باعث شد که تیر روحانی به سنگ بخورد عزیز جعفری در پاسخ به اظهار نظر روحانی گفت : ما هم این گمانه زنی هارا  شنیده ایم اما رئیس جمهور گفته که منظور سخنانش سپاه نبوده و او این سخنان را کلی بیان کرده و رابطه سپاه با روحانی که از سالهای دفاع مقدس شروع شده را رسانه های بیگانه نمی توانند خراب کنند .

سخنان عزیزجعفری در حالی بیان شد که روحانی بعد از سخنرانی در همایش مبارزه با فساد تا به حالا در مورد سخنان آن روز خود موضعی نگرفته است ، اما جرات و جسارت این را که در مورد سخنان عزیز جعفری اظهار نظر کند را نداشته و نخواهد داشت .

این چندمین باری است که روحانی در چاهی که به دست خود کنده گرفتار می شود ، روحانی قبل از دشمن تراشی باید به این مسئله توجه می کرد که سپاه پاسداران همواره مطیع امام خامنه ای است و به حتم امام خامنه ایبا درایت مثال زدنی خوشان متوجه نیت شوم روحانی شدند و نگذاشتند که روحانی به مقصودش برسد .

روحانی و هاشمی در کنار محافظین فاسد پاسدار خود ؟؟؟!!؟!؟